MODULE marketing | PRESENTATION
16076
single,single-post,postid-16076,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive

15 Dec PRESENTATION

Så, nu när webben ligger uppe är det dags att presentera oss :)
Jag heter Emma Björkman och är initiativtagaren till Module. Min bakgrund är inom strategisk marknadsföring. Genom åren har jag arbetat med att hjälpa företag att konkretisera sitt budskap och stärka upp försäljningen, men också med att hjälpa företag att bygga sitt varumärke på längre sikt.

Jag har själv jobbat på mindre bolag större delen av mitt yrkesverksamma liv och jag vet att det är svårt att avsätta resurser för marknadsföringen.
Ändå är det så otroligt viktigt för företag idag att ha ett aktivt marknadsarbete!

Oavsett om du är snickare, rekryteringskonsult eller säljer barnartiklar på nätet så har konkurrensen aldrig varit så stor, och konsumenternas kunskap inte varit så hög. Då blir det också viktigare att både bygga varumärke men också stärka försäljningen genom olika marknadsaktiviteter. Att veta hur man på bästa sätt gör det är en kunskap. Att också veta var man på bästa sätt gör det är också en kunskap. För att sedan genomföra olika aktiviteter och följa upp dem, krävs både tid och kunskap, två resurser som många företag helt enkelt inte har.

Resultatet blir att någon får hantera frågan hjälpligt och risken är att man väljer att lägga tid på fel aktiviteter, att genomförandet inte blir så bra som det skulle kunna bli, att man inte har möjlighet att följa upp, och
givetvis att annat arbete blir lidande.

Idén med Module är enkel. Vi vill på riktigt hjälpa ditt företag att effektivisera sin marknadsföring, dvs göra rätt saker, på rätt sätt, så ni kan fokusera på det ni är bra på- er verksamhet! Det behöver inte heller innebära några extra utgifter, för att genom att effektivisera era marknadsaktiviteter tjänar ni in kostnaden som blir av att anlita någon externt.

OCH DET VET JU ALLA FÖRETAGARE, ATT TID ÄR PENGAR!

Ha det gott!
signatur3

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/2/8/8/modulemarketing.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
No Comments

Post A Comment